ASENTIV FREE WORKSHOP

 Live Online Workshop Torsdag  25 aug kl 08.15 -09.15


Lär dig  koden till

Världens mest kända marknadsföringshemlighet!

Öka dina affärer, lönsamhet, din glädje och få mer balans i livet!


Click to play

Exklusiv och Gratis workshop med Stefan Molander:


 • Skapa lönsamma affärskontakterHur bygger jag upp ett högkvalitativt nätverk av affärskontakter när jag ha ont om tid och som kommer att leda mig till de kunder jag önskar som vill köpa mina tjänster?
 • Marketing: Hur marknadsför jag mitt företag så jag inte bara får ett nätverk utan kan nå fram till 1000-tals andra möjliga prospekts? 
 • Intäkter: Hur skapar och uppnår jag 6  till 7 siffrigt ÖKAD månadsomsättning via mina affärskontakter?
 •  Hundratals intresserade kundmöjligheter: Hur får jag kunder till mina utbildningar, coaching, tjänster, produkter, kurser eller seminarier?
 • Öka din räckvidd och medvetenhet: Hur du genom  en enkel strategi når fler och kan  skapa ökad medvetenhet för den du är och vad du gör.
 • Empati & Sympati: Hur gör jag för att jag alltid hittar rätt kontakter som jag uppskattar och gillar? 

Workshop den  25 aug  kl. 08.15 - 09.15 Stefan Molander

Master Franchise Asentiv Nordic


Workshopen presentas av Stefan Molander

Stefan Molander är en internationellt erkänd expert inom Business Relationships Development  och driver flera olika verksamheter inom affärs- och personlig utveckling sen över 20 år.

I denna unika workshop visar Stefan hur han lyckats nå 1000 tals människor via hans egna relevanta nätverk och nå en odiskutabelt status som expert i Sverige. 

Genom hans erfarenheter från mer är 25 års arbete med transformation, utveckling och framsteg med 1000 tals kunder kommer du få en unik inblick i hur han har utvecklat försäljning, medarbetare och skalat upp verksamheter där ägare har gått från en ren operativ roll till tillväxt och utveckling. Stefan kommer att visa dig vilka de bästa strategierna är för att skapa genuina affärskontakter på kortast möjliga tid, med högsta kvalitet och du på ett framgångsrikt sätt använder dessa framgångsrikt.

I denna  workshop pratar Stefan om strategier som han normalt bara delar med sig till sina egna utvalda klienter. 

OBS: The training will only be available for a few days .
So register now to secure a place for you.

Asentiv är känd från:

I denna live workshop får du lära dig hur du:


 • Skapa ditt egna relevanta affärsnätverk
 • Skapa en tydlig, enkel och kostnadseffektiv kundstrategi för din coaching, tjänster,  utbildningar etc. från dina bästa affärskontakter
 • Du behöver INTE vara beroende av ett affärsnätverk ( som du är medlem i) utan du kommer ha stenkoll vilka DU ska ha i DITT nätverk. 
 • Kunna inspirera tusentals människor via dina egna kontakter och dela dina erfarenheter
 • Skapa Tydlighet i din affärsstrategi i hur du vinner de bästa och lönsammaste kunderna 
 • Ökad påverkan och framgång genom att du får ta del av effektiva metoder och upplägg från företagsvärlden, anpassade, implementerade, utprovade och förbättrade under 20 år i 26 länder.
 • Mer säkerhet och mod genom en unik global community av experter där du får fira dina framgångar med andra likasinnade.
 • Mer struktur och tydlighet bygg ett  modernt off och online företag till den storlek DU önskar.
 • Roligare och enklare då du får en ökad motivation och ny inspiration att tänka stort så att dina livsdrömmar äntligen kan förvekligas.

Framgångshistorier från våra kunder


 • - Resultaten efter utbildningen visar på Över 350% omsättningsökning under “lågsäsongen” Juni - Augusti samt 58% omsättningsökning för helåret.
  - Nu kan jag bo långt från storstaden och lever ett fantastiskt liv i på landet.
  - Utbildningen har visat att det är viktigt att du tydliggör varför du gör det du gör! 
  -Repetera det du lärt dig. Det tar ett tag att få bort de gamla sanningarna och beteendena.
  Agneta Rebo - MS Project Expert, utbildare och nätverksexpert


 • - Jag har verkligen blivit mycket tydligare med mina personliga drivkrafter
  Tydligheten har gjort att jag är än mer attraktiv för mina kunder.
  Jag har lyckats att skapa mer, roligare och bättre affärer tack vara denna utbildning.

  Peter Wanselius
  CEO at React Wanselius Consulting AB

  • Min största utmaning var att utveckla mitt nätverk och nå fler i min målgrupp på ett naturligt sätt. Mitt tidigare sätt att tänka kring mitt nätverk skapade mycket stress och press då rörelsen framåt gick långsamt. Jag är väldigt glad och tacksam för att jag deltog i programmet som hjälpte mig att på ett strukturerat och naturligt sätt jobba med utvecklingen av mina relationer och mitt nätverk. Det har gett mig kunskap och känslan av att jag alltid kan påverka utvecklingen av mitt nätverk och göra det genuint och med hög kvalitet. Om du också är trött på nätverksträffar och ständigt famla efter nya kunder och vill lära dig hur du får fler affärer genom bygga och arbeta smart kring ditt nätverk så rekommenderar jag starkt att ta hjälp av Stefan på Asentiv.
  • Mats Lundberg

   Malmö Masterminds
   Exklusiva supportgrupper för ledare.  Att vara företagare innebär att man ofta arbetar ensam och har lätt att hamna i nuet. Att stanna upp och se ”den stora bilden” är något i alla fall jag behöver göra ofta, men inte riktigt får till. Asentivs upplägg är ett program möjliggör tid för just detta. Att stanna upp och arbeta igenom nuläge, vision och mission på ett strukturerat sätt. Att göra det i grupp är också positivt, vi kan hela tiden lära av varandra. Stefan är kunnig, inspirerande och engagerad i att vi deltagare ska skapa nya resultat! 
  Ett tydligt resultat är att jag nu säger nej till sammanhang som inte känns viktiga att vara i, att i stället noggrannare välja vad jag ska lägga min tid på.
  Det är jätteviktigt att ofta revidera sin plan, både som egenföretagare och som anställd. Att jobba med sig själv är en viktig beståndsdel för att säkerställa att man är på rätt väg. Stefan är duktig på att peka ut vad som är viktig och ge verktyg för att fånga essensen i vad jag egentligen vill och vart jag är på väg.

  Mia Ingelström, ekonomi-PT på Financial Fitness.
  Författare och föreläsare

    0  8
  Days
  :
   
    1  7
  Hours
  :
   
    4  0
  Minutes
  :
   
    0  4
  Seconds

  You missed out!

  Kontakt:
  Asentiv Nordic

  +46 70 755 84 68
  sweden@asentiv.com